Uncategorized

Na ovog NEOBIČNOG TIPA iz Srbije masovno padaju ćerke poznatih, a nije klasičan muškarac: Jednu je tajno OŽENIO U MASLINJAKU, a od druge je stariji 23 godine

Glumac, reditelj i scenarista Filip Gajić (52) poslednje tri i po godine u skladnoj je zajednici sa koleginicom Janom Milosavljević, koja je od njega mlađa 23 godine. Jana, međutim, nije prva glumica koja je pala na njegove čari.

Filip GajićFOTO: RAS / RAS SRBIJA
Filip Gajić
Filip Gajić
FOTO: UROŠ ARSIĆ / RAS SRBIJA
Filip Gajić

Pre nego što je upoznao Janu, Filip Gajić osam godina je bio u braku sa glumicom Lucijom Šerbedžijom, ćerkom čuvenog Radeta Šerbedžije.

Venčali su se 2006. godine u jednom maslinjaku u Istri, 2007. godine dobili su sina Sergeja, a tri godine kasnije i ćerku Anastaziju.

Lucija Šerbedžija
FOTO: INSTAGRAM
Lucija Šerbedžija

– Upoznali smo se još dok smo bili deca. Zajedno smo glumili u kultnoj jugoslovenskoj predstavi KPGT-a „Oslobođenje Skopja“, sa kojom smo otputovali na tromesečnu turneju po Americi. Posle su nam se putevi razišli. Lucija je mene verno čekala 25 godina, kao Penelopa Odiseja – rekao je Filip o Luciji jednom prilikom.

Filip Gajić
FOTO: PETAR DIMITRIJEVIĆ / RAS SRBIJA
Filip Gajić

Sa Radetom Šerbedžijom, Lucijinim ocem, Filip je glumio u predstavama KPGT-a i u filmu „Nečista krv“, a bio je i njegov student na Akademiji.

– Luciju sam ponovo sreo u Radetovoj kući, u Londonu, 1997. godine. Kada je Rade saznao da se zabavljam sa njegovom ćerkom, bio je veoma srećan jer je imao lepo mišljenje o meni -ispričao je Gajić svojevremeno.

Kako je jednom prilikom istakao, nakon razvoda su ostali prijatelji.

Lucija Šerbedžija

 

Lucija Šerbedžija

– Lucija i ja smo se rastali pre dve godine i nastavili smo da budemo prijatelji. Tajno smo se venčali u jednom maslinjaku, tako je slučaj hteo, tajno smo se i rastali, kraj istog tog maslinjaka. I početak i kraj smo zalili širinom – napisao je Gajić u svom blogu 2014. godine.

Sadašnju izabranicu Janu Milosavljević, glumicu i ćerku muzičara Neše Galije, Filip je upoznao preko Ramba Amadeusa, a par je 2017. godine dobio sina Joakima.

Jana Milosavljević
FOTO: INSTAGRAM / INSTAGRAM
Jana Milosavljević

Kako je sama Jana jednom prilikom ispričala, ona i Filip čitavih mesec dana nakon rođenja sina nisu mogli da se dogovore oko imena koje će mu dati.

– Imali smo muke, nikako nismo mogli da se dogovorimo. Mesec posle rođenja dete nije imalo ime, svako ga je zvao kako je hteo, nije ga imalo ni kad smo krenuli da ga prijavimo. Pred vratima opštine Zvezdara odlučili smo se za ono koje su Filipova deca izabrala. Mada ga i dalje zove ko kako hoće – ispričala je glumica svojevremeno za magazin „Gloria“.

Jana Milosavljević
FOTO: RAS / SCREENSHOT
Jana Milosavljević

Jana i Lucija, inače, obe igraju u popularnoj domaćoj seriji „Žigosani u reketu“, međutim u prvoj sezoni serije nisu imale zajedničkih scena.

Pre Jane i Lucije, Filip Gajić bio je u braku sa prvom suprugom, koja je nepoznata javnosti, a sa kojom ima ćerku Nataliju.

tagovi: jana milosavljević ,filip gajić ,lucija šerbedžija

preuzeto sa: https://www.blic.rs/zabava/filip-gajic-lucija-serbedzija-jana-milosavljevic/hcm5tme

Similar Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *